Бруно Фернандеш е разкъсван от критики през последните седмици, поради слабото си представяне с екипа на Манчестър Юнайтед. Поведението на полузащитника на терена също му навлече гневни коментари от страна фенове на "червените дяволи".

Фернандеш не бе на себе си срещу Ливърпул, като в доста от ситуациите се забелязваше негативна реакция от португалеца, като в много моменти, когато загубеше топката, започваше да ръкомаха и крещи, вместо да си опита да си върне притежанието. Маркъс Рашфорд и Ерик тен Хаг подкрепиха играча на Манчестър Юнайтед след сериозните критики по негов адрес.

"Щастлив съм, че имаме Бруно Фернандеш като капитан. Със сигурност той е все още такъв. Мисля, че прави брилянтен сезон, играе невероятна роля в позицията, в която се намира. Той дава енергия на отбора, тича с интензитет, в правилната посока е", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Тен Хаг.

"Обичам да играя с Бруно, както може да си представите. Аз съм на 100% зад него, Бруно помогна на другите играчи да станат по.добри лидери. Тен Хаг? Да имам нов мениджър беше вълнуващо за мен и не съм гледал назад оттогава", сподели Рашфорд.

Манчестър Юнайтед играе в четвъртък срещу Бетис в първи мач от 1/8-финалите на Лига Европа.