Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери изказа доста любопитно мнение, че отборът трябва да завърши в топ 10 през следващия сезон.

"Чувството е невероятно и се радвам за всички в този клуб. Не съм очаквал да спечелим титлата, когато бях назначен на поста. Аз съм прагматичен човек и просто исках да печелим мач след мач, а моите футболисти да израстват всеки ден. Просто не отделях много време за чудене относно позицията, на която ще завършим“, коментира Раниери.

„Футболистите играха фантастично през целия сезон. Тяхната концентрация, желанието и отборният дух са ключовите компоненти са компонентите, които направиха този успех възможен. Те се борят един за друг всеки мач и аз обожавам да виждам това в моите играчи. Те просто заслужават да бъдат шампиони на Англия", добави италианецът.

„Целта ни през следващия сезон ще бъде да се класираме в топ 10. Също така трябва да се насладим на представянето ни в Шампионската лига. Надявам се да продължим да се наслаждаваме на нашата игра“, каза още Клаудио Раниери.