Футболистът на Челси, Кристиан Пулишич, призна, че периодът му по време на адаптацията при "сините" е бил по-сложен, отколкото е очаквал. Американският национал се присъедини към "сините" миналото лято, след като лондончани заделиха 58 млн. паунда, за да вземат футболиста от Борусия Дортмунд. 

"Беше много странно. Въобще не успях да се порадвам на лятото, защото трябваше веднага да летя за Япония", призна Пулишич. 

"Отборът вече бе започнал подготовка, така че отидох направо там. Пристигнах в хотела, след което отидох на тренировки. Бях уморен от полета, притеснен за представянето си и не знаех какво да си мисля. В главата ми беше само, че вече съм футболист на Челси и това е някаква лудост". 

"Качих се в автобуса, а дори не ме забелязаха. Никой не каза нищо, може би един-двама ме поздравиха, но това бе всичко. Беше странно. Първите дни на тренировка бях нервен заради новата обстановка. Те са приятни хора извън терена, но ти сам трябва да си заслужиш уважението, така че това отне време. Целият процес бе странен, но те са страхотни хора", завърши американецът.