Футболистът на Челси Кристиан Пулишич признава, че би искал да играе заедно с легендата на Барселона и Аржентина Лионел Меси в Челси. Меси се счита за един от най-добрите играчи в историята, като отбеляза потресаващите 627 гола в 718 участия за Барселона и помогна на испанския клуб да спечели десет титли в Ла Лига и Шампионската лига четири пъти.

Аржентинският герой, спечелил Златната топка шест пъти, едва ли някога ще напусне Барселона, но Пулишич споделя, че би искал Меси да се присъедини към Челси. Американският национал се присъедини към "сините" през лятото на 2019 година от Борусия Дортмунд и направи 23 участия под ръководството на Франк Лампард, преди сезонът да бъде прекратен поради избухването на коронавируса.

Лео Меси

източник: getty images

Попитан с кого би искал да играе заедно в Челси, Пулишич отговори:

„Това е трудно, човече! Фиго ми беше любимият играч, но определено нямах нищо против да имам [Лионел] Меси в моя отбор. Мога ли да избера и двамата? “, сподели той пред официалния уебсайт на клуба.

„Първият ми футболен идол определено беше Луис Фиго. Гледах, когато бях по-малък. Първата фланелка, която притежавах, беше на Луис Фиго и си спомням, че я носех, когато играех футбол с баща ми в мазето вкъщи. Всъщност прякорът ми всъщност беше Фиго! Баща ми го измисли и понякога дори все още ме нарича така", разкри още Пулишич.