Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Инс вярва, че халфът Пол Погба ще напусне „Олд Трафорд” още през зимния трансферен прозорец.

Инс предупреди, че няма футболист на земята, който да е по-голям, от който и да било клуб. Изказването му идва в седмицата, когато напрежението между френския халф и мениджъра Жозе Моуриньо става неимоверно.

Португалецът отне капитанската лента на Погба във вторник, а в сряда при появата на футболиста на „Карингтън”, двамата проведоха диалог, след който Погба остана като смразен.

„Последните събития между Моуриньо и Погба показват тоталната липса на професионализъм между двамата. Ако някой е имал съмнения в техните отношения преди, то сега вече нещата са кристално ясни, а това е тъжно. Това няма да продължи, а го казах и преди няколко седмици. Никой не е по-голям от Манчестър Юнайтед, а това Погба ще го разбере още зимата, когато ще си тръгне”, заяви Инс.

„Мога да ви кажа щеше да направи и Сър Алекс, ако беше още треньор. Със сигурност щеше да му забрани да си показва носа пред медиите, тъй като именно тези му изяви нагнетяват още напрежението. И както стана след това, появявайки се да говори как играе отбора, то Погба вече щеше да е аут от Манчестър. Смятам, че това ще се случи така и така през зимата”, продължи Инс.