По всичко личи, че „войната“ между Жозе Моуриньо и Пол Погба ще приключи фатално за един от двамата. Португалският мениджър на Манчестър Юнайтед вече се е обърнал към ръководството на клуба за разрешаване на спора му с футболиста, който вече продължава почти година.

Вчера в медиите излязоха нови интересни видеа от тренировъчната база на „червените дяволи“, в които си личи, че Моуриньо и Погба меко казано се ненавиждат.

Според информации в днешната преса на Острова, Моуриньо се е обърнал към вицепрезидента на клуба Ед Уудуърд за изглаждане на отношенията му с Погба. Португалецът е призовал ръководните фактори на „Олд Трафорд“ да застанат на негова страна, така както ръководството на Юнайтед заставаше зад бившия мениджър сър Алекс Фъргюсън.

Повод за поредните дрязги между Погба и Моуриньо бе видео, споделено от французина след края на мача за Купата на Лигата срещу Дарби Каунти, който „червените дяволи“ загубиха след изпълнения на дузпи.

В него се вижда как Погба и съотборникът му Андреас Перейра, се смеят на трибуните. Двамата, които не играха в двубоя обаче се опитаха да се оправдаят, че клипът е бил споделен през първото полувреме, когато Юнайтед водеше с 1:0. Заради лошият интернет на стадиона обаче, видеото се появило доста по-късно в социалните мрежи.

Още по темата:

Няколко големи разочарования в кариерата на Моуриньо

Моу: Погба вече не е втори капитан на Юнайтед, няма да обяснявам защо

Играчите на Моуриньо са ядосани и разочаровани