Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че „червените дяволи“ искат Оле Гунар Солскяер да продължи начело на тима. Световният шампион с Франция обясни, че поддържа отлични отношения с норвежеца, като подчерта, че връзката на специалиста като цяло с възпитаниците му е много добра.

Солскяр замени Жозе Моуриньо около средата на декември 2018 година. Той бе назначен за временен мениджър, но според информациите на Острова, шефовете на Театъра на мечтите искат да обвържат треньора с постоянен договор.   

Ибрахимович: Погба може да стане най-добрият халф в света

Оле Гунар Солскяер

източник: Gulliver/Getty Images

„Разбира се, че искаме Солскяер да остане. Резултатите са фантастични. Имам чудесни отношения със Солскяер. Като цяло връзката му с играчите е страхотна“, коментира Погба пред Sky Sports.

„Когато един футболист е щастлив, Солскяер иска доброто емоционално състояние на възпитаника му да се запази. Познава клуба и всичко свързано с него. Солскяер е щастлив мениджър и гласува голямо доверие на футболистите“.

Рашфорд: Защо Оле да не остане задълго в Юнайтед?

„Солскяер ни дава свобода да играем и да се наслаждаваме. Нещо, което може би бяхме загубили, когато нямахме добри резултати“, каза още Погба.