Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино поднесе извиненията си на рефера Майк Дийн, когото нападна яростно след загубата от Бърнли с 1:2 през уикенда. Аржентинският специалист бе много недоволен от отсъжданията на Дийн в двубоя и изрази гнева си след последния съдийски сигнал, като трябваше да бъде усмирен от своите асистенти.

Футболната асоциация на Англия му повдигна обвинение за непристойно обвинение, като Почетино се призна за виновен. "Приемам обвинението и се извинявам на Майк Дийн. Нямам право да се държа по такъв начин, това е ясно, така че се извинявам. Гледах поведението си на видео след мача и няма как да не приема обвинението на ФА. Действията ми бяха публични и затова искам да поднеса извиненията си публично, както на Майк Дийн, така и на другите съдии", коментира Почетино днес.

Междувременно ФА реши да промени назначението на Дийн за четвърти рефер на дербито между Челси и Тотнъм на "Стамфорд Бридж" в сряда, заради случката с Почетино. "Сините" от Лондон приемат градския си съперник в двубой от 28-ия кръг на Висшата лига, който започва в 22:00 часа българско време. /БГНЕС