Мениджърът на Тотнъм Маурусио Почетино похвали състава си след успеха над Астън Вила в съботната вечер.

Особено доволен остана от представянето на новото попълнение Танги Ндомбеле. Той отбеляза първото си попадение за „шпорите“ снощи, изравнявайки срещу „бирмингамци“. 22-годишният халф започна неуверено, но с течение на мача успя да покаже своите качества в центъра на терена.

„Беше невероятно представяне. Но, ако трябва да съм честен, има още много какво да подобрява. Той показа само 30 или 40 процента от своя потенциал“, заяви Почетино.

„Един от аспектите, които иска да подобри е отбелязването на голове. Той не вкарваше много за Лион, но има огромен потенциал, който може да използва“.  

„Той отбеляза още в първия си мач. Обнадежден съм за него, идва от друга държава и адаптацията винаги е трудна, но ние сме тук, за да му помогнем да се чувства комфортно, както в клуба, така и на терена“.

Аржентинецът коментира и решението си да остави една от звездите на тима Кристиан Ериксен извън стартовата единайсеторка.

„Когато Кристиан се появи на терена беше по-свеж и придаде повече сигурност в средата на терена. Той помогна на отбора да спечели мача и се радвам затова. Той е топ играч. Това е предимството да не пускаш играч да играе пълни 90 минути“, завърши Почетино.

Следващата седмица „лондончани“ гостуват на шампиона Манчестър Сити.