Мениджърът на Кристъл Палас Алънд Пардю рискува да си навлече наказание след коментарите, които отправи по адрес на съдията Андре Маринър след загубата с 2:4 от Ливърпул в 10-ия кръг на Висшата лига.

Причината за недоволството на треньора бе, че през миналия сезон, когато двата отбора отново играха в Лондон, именно Маринър отсъди дискусионна дузпа в полза на „червените“ в последната минута. Тогава Кристиан Бентеке вкара и донесе успех с 2:1.

Арбитърът бе посрещнат с освирквания от различни групи фенове по трибуните, а дюдюканията продължиха и в хода на мача. Пардю от своя страна изяви претенции за 3 дузпи в полза но своя тим, до една подминати от рефера. „Мачът беше прекалено отворен за нас в отделни периоди, а ние твърде леко им отстъпвахме владението върху топката. Въпреки всичко това имаше някои решения, които бяха срещу нас днес“, каза Пардю.

„Не мисля, че Андри Маринър трябваше да свири този мач. Миналата година той им даде победната дузпа, затова и настройката ни беше леко негативна сега. Защо Майк Райли (шефът на съдиите в Англия – б.р.) му даде този мач? Не мога да го разбера.“

„Ние на три пъти поискахме дузпа. Окей, ситуациите бяха спорни, но определено не бяха по-лоши от онази с Кристиан Бентеке миналата година. Това малко ни подразни. Като казва това, не мога да не отбележа, че Ливърпул е проклето страхотен тим и на моменти ни беше много тежко“, допълни Пардю.