Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира с усмивка поредното голово шоу на неговия тим при успеха с 4:2 навън срещу Кристъл Палас в среща от 10-ия кръг на Висшата лига. Германецът заяви, че няма как да не се радва на победата, понеже е била напълно заслужена, макар и тимът да инкасира цели две попадения в началните минути.

До 33-ата минута мърсисайдци и „орлите“ вече бяха докарали събитията до 2:2, като головете на лондончани паднаха след кошмарни грешки в защитата на Ливърпул. Клоп обясни последните с липсата на концентрация.

„През първите 15 минути на срещата не бяхме на 100 процента. В следващия половин час за сметка на това създавахме положение след положение. Мачът беше оспорван, но накрая постигнахме заслужена победа. Аз съм един много щастлив човек“, коментира Клоп.

„Грешката в защита, която допуснахме за първия гол, се дължи, защото не бяхме на предела на концентрацията си. В началото на мача ни липсваше агресията. Днес обаче видях много красиви неща в нападение“, допълни Клопо.