В доста странна ситуация е изпаднал мениджърът на Евертън Роналд Куман. Той сам призна, че разполага с огромно бижу, в лицето на нападателя Ромелу Лукаку, който на всичкото отгоре е и в невероятна форма и не спира да бележи, но пък точно това може да се окаже причината да го загуби от лятото. 

В момента белгиецът е топреализатор на Висшата лига, докато отборът му е едва седми в класирането и е с доста мижави шансове за излаз в Европа. Колкото и да се къса да бележи, ако "карамелите" не играят в евротурнирите наесен, той ще си тръгне. 

А това би било голям удар за Куман и схемата му на "Гудисън парк". 23-годишният таран вече има 59 гола от престоя си при мърсисайдци и вече е сред топ целите на редица водещи европейски клубове. 

Евертън ще опита да го задържи с нов договор, според който Лукаку ще получава по 100 хил. паунда на седмица и ще се превърне в първия играч въобще в историята на клуба, който ще взима подобни пари. Но пак може да се окажат малко, за да го задържат на "Гудисън парк". И изведнъж Евертън се оказва в Параграф 22.