Футболистът на Уест Хем Димитри Пайе е казал на мениджъра на Уест Хем Славен Билич, че може да симулира контузия, ако бъде принуден да играе отново за „чуковете“.

Френският футболист ясно изрази своето желание да напусне лондонския отбор до края на януарския трансферен прозорец.

В разговор с Билич, Пайе е бил категоричен, че повече няма да докосне топката като играч на Уест Хем и е способен дори да симулира контузия.

Уест Хем отказа 22 милиона за Пайе

В петък французинът се е обадил на клубния лекар, за да му каже, че е болен и няма да тренира. От Уест Хем са пратили доктора до дома на Пайе, но играчът го е нямало.

Шамар за Уест Хем: Голямата звезда стачкува, не иска да играе

Челси са подготвили оферта от 35 милиона паунда за Пайе. Антонио Конте иска да запълни дупката в средата на терена, която се отвори, след като Джон Оби Микел и Оскар напуснаха клуба. Двамата бяха резерви за Челси, но пък италианецът винаги е искал да има дълга скамейка и ширина в своя състав.

Димитри Пайе пофлиртува открито с Олимпик Марсилия

"Докато Пайет не промени отношението си, няма да играе и няма да тренира с нас. Ние не искаме да го продаваме. Очаквам той да размисли и да покаже уважение към клуба, който направи толкова много за него", коментира мениджърът Славен Билич.

Пайе пред завръщане във Франция, Челси с последен напън

Пайе пристигна в Уест Хем от Олимпик Марсилия през лятото на 2015 година и се превърна в ключова фигура в състава, а със силните си игри той заслужи и титулярно място във френския национален отбор. През този сезон, обаче, лондончани се представят колебливо и халфът поиска да напусне отбора.