Звездата на Уест Хем Димитри Пайе е отказал да тренира с отбора, а мениджърът Славен Билич призна, че французинът иска да напусне.

Пайе е провел разговор с ръководството, за да ги е уведомил, че иска да си тръгне от отбора веднага щом трансферният прозорец отвори.

От клуба обаче категорично са отказали да го продадат и затова ситуацията около играча започва да се усложнява.

"Нека говорим сериозно. Имам проблем с един от играчите. Димитри Пайе иска да напусне. Но ние няма да го продадем. Всичко започна преди 10 дни с отварянето на трансферния прозорец. Говорих с ръководството и проблемът не е в парите, дадохме му нов договор. Не мисля, че ще си отиде този месец, но ще бъде много трудно да го задържим и да бъде щастлив. От отбора му дадохме всичко, бяхме винаги зад него. Чувствам се предаден и ядосан.", разкри Славен Билич на пресконференцията преди срещата с Кристъл Палас от 21-ия кръг на Висшата лига.

Французинът дори няма да бъде в състава за предстоящата среща.

Toй подписа 5-годишен договор с Уест Хем през февруари миналата година, след като само за няколко месеца се превърна в основен играч за "чуковете", а освен това и в твърд титуляр в националния отбор на Франция.

Миналата година китайски клуб е предложил за играча 38 милиона паунда и 7 милиона паунда годишна заплата.