Низвергнатият от началото на сезона в Манчестър Юнайтед Бастиан Швайнщайгер всъщност може и да има някакво бъдеще на "олд Трафорд". Това разкри именно човекът, който го заби със страшна сила дори и извън пейката - мениджърът Жозе Моуриньо. 

Досега през целия сезон германецът не помирисваше нито терена, нито пейката. Но в сряда заради проблемите на "червените дяволи" с контузии и наказания, той в крайна сметка се появи в игра за 5 минути срещу Уест Хем за Купата на Лигата. 

И това накара медиите пак да запитат Специалния дали ще използва и занапред полузащитника, или смятаното за сигурно негово напускане през януари може да се отложи с известно време поне до края на сезона. 

"Естествено, че Бастиан може да остане. Той има договор и това го поставя в по-силната позиция спрямо клуба, защото може да го изпълни, докато пожелае. Всички се радваха за него, когато влезе на терена, защото показа дух."

"Той не се отказа и тренираше дълго време, а през целия този период успя да се опази от контузии. Дълги месеци се бореше за това и реших, че може да поиграе няколко минути и да ни помогне на терена", сподели Моуриньо.