Ръководството на Нюкасъл със сигурност ще се въздържи и няма да отправи оферта до Димитър Бербатов, пишат медиите в Англия. Така един от основните варианти пред българина за завръщане на Острова отпадна.

Не е тайна, че в последно време агентът на Бербо – Емил Данчев го е предлагал на редица клубове от Албиона. Самият благоевградчанин също изяви публично желанието си да опита още веднъж от магията на английския футбол.

Бербатов: Всичко е възможно

Бербатов е дългогодишен фен на Нюкасъл, но там се притесняват от факта, че скоро българинът ще навърши 36 години, а и не е играл от края на миналия сезон, когато се раздели с гръцкия ПАОК. В южната ни съседка Бербо не се представи кой знае колко впечатляващо, като вкара 4 гола в 22 мача.

Нюкасъл на всичкото отгоре не страда от липса на нападатели – Дуайт Гейл и Дарил Мърфи се борят за титулярното място в конкуренцията на Айосе Перес. Основното острие Александър Митрович действително е контузен, но след 2-3 седмици би трябвало да бъде готов за игра.

Заради Пайе изплуваха стари грехове на Бербо

„Свраките“, освен всичко друго, показаха и че не се притесняват за атакуващата си линия. Те решиха да оставят своя талант Адам Армстронг да продължи наема си в Барнзли, което говори ясно за приоритетите им.