Централният защитник на Арсенал Шкодран Мустафи смята, че отборът му трябва да преодолее своите психически проблеми, за да вземе победа в дербито срещу Челси днес.

Началният сигнал на рефера Мартин Аткинсън е планиран за 14,30 часа българско време, а срещата можете да проследите онлайн на GONG PLAY и в ефира на телевизия DIEMA SPORT 2. Gong.bg ще се постарае да ви направи съпричастни с всеки любопитен момент от дуела, който има всички предпоставки да предреши битката за титлата.

Във вторник „топчиите“ изненадващо загубиха с 1:2 от Уотфорд у дома, а това беше първата загуба на Мустафи, откакто облече екипа им през лятото.

„Проблемът ни е само психически. Ние знаем, че можем да играем по-добре, в началото на мача бяхме слаби“, отчете германският национал.

„Всичко опира до манталитета. Трябва да настъпиш от първата минута и да си наясно, че Висшата лига е трудно първенство. Противникът винаги ще има шансове, както се случи и в мача с Уотфорд.“

„Те ни пресираха и се браниха добре. Ние не бяхме достатъчно интелигентни и концентрирани, за да ги спрем. Все едно не бяхме на терена, а противникът направо ни прегази. Няма как да сме доволни след такъв резултат у дома. Нужно е да дадем отпор, сега идва ред на големия мач срещу Челси. Ще се опитаме да бъдем на ниво от първия съдийски сигнал до последната секунда“, завърши Мустафи.