Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи изключително любопитен коментар относно случилото се с Пол Погба през последните дни. Двамата влязоха в сериозна разправия, която към момента приключи с отнемането на капитанската лента на френския футболист и скандал между двамата на тренировката на тима.

„Каква конфронтация? Между нас има добри взаимоотношения, каквито има между играч и мениджър", заяви Моуриньо. 

„Отборът има нужда от добри играчи, такива, които има характер. Пол Погба е такъв и той ще играе срещу Уест Хем“, добави португалецът.

„Вие направихте невероятна история от това, че присъствахте 15 минути на една открита тренировка. Това, което се случи тогава, се случва много други дни. Разговарям с играчите много, много пъти. В този случай имаше критики и инструкции на по-висок тон, но това се случва всеки ден“, продължи мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Точно това е да си треньор, но вие създадохте история. Щастлив съм, че според правилата вие имате само по 15 минути месечно, в които може да снимате тренировките на отбора. Това няма да се промени и няма да имате шанс да гледат цяла тренировка на отбора“, каза още Жозе Моуриньо. 

Моу: Погба е само играч, не и капитан

Погба излита от Юнайтед още през януари 

Евентуалното уволнение на Моуриньо в цифри

Моу към шефовете на Юнайтед: Или аз, или Погба!

Няколко големи разочарования в кариерата на Моуриньо

Моу: Погба вече не е втори капитан на Юнайтед, няма да обяснявам защо

Играчите на Моуриньо са ядосани и разочаровани