Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо описа своя отбор като "шампион на слабото съдийство", въпреки че в пореден мач тимът му бе облагодетелстван от решенията на Майк Дийн за победата с 2:0 над Уест Хем.

Моуриньо обяви, че не е видял ситуацията за спорния червен картон на Софиан Фегули от Уест Хем, още в 15-та минута. "Не го видях, не знам. Мисля, че ако си говорим за грешни отсъждания, ние сме шампион на слабото съдийство," каза той.

По-рано Моуриньо се подмаза на реферите, като обясни, че тежкият график по празниците вреди не само на играчите и треньорите, но и на арбитрите.

"Наистина не го гледах на повторение, а бях много далеч. Трябваше да се дообразовам самият аз, първите месеци от сезона, тъй като имаше страшно много противоречиви решения," продължи Моуриньо. "Трябваше да се справям с яда си, с отменения гол на Златан срещу Мидълсбро, с чистата дузпа, която не ни дадоха срещу Кристъл Палас, много грешки."

"Поздравявам и двата отбора. Бях разочарован от някои грешки, но е нормално, в следствие от умората. Няма чудеса. Не направихме феноменален мач, но и условията бяха много тежки," допълни той.

Манчестър Юнайтед е в най-добрата си серия от март 2013-та насам, когато още бе воден от сър Алекс Фъргюсън.

Моуриньо обаче бе спокоен: "Не гоним рекорди, само добра игра и точки. шест срещи, шест победи, 18 точки."