От Молде коментираха казуса с треньора Оле Гунар Солскяер, който в момента е начело на Манчестър Юнайтед. От клуба подчертаха, че имат действащ договор със специалиста, като обясниха, че очакват той да се завърне след края на сезона.

Както е известно, норвежецът пое временно „червените дяволи“ след уволнението на Жозе Моуриьно. За периода от половин година английския гранд се нае да заплати компенсация на Молде в размер на 8 милиона паунда.

По-рано самият Солскяер заяви в интервю: „Не съм много сигурен. Мисля, че договорът ми с Молде е приключил и сега имам контракт с Манчестър Юнайтед. Мисля, че с Молде трябва да подписваме нов договор“.

От Молде обаче побързаха да внесат яснота, като уточниха, че няма нужда да предоговарят отношенията си със Солскяер.

Припомняме, че неотдавна на Острова се появиха информации, че „дяволите“ възнамеряват да ангажират Солскяер за постоянно след края на сезона. В момента Юнайтед се намира на четвъртото място във временното класиране с 58 точки. Откакто застана начело на състава от Театъра на мечтите, отборът записа 13 победи, две ремита и едно поражение във всички турнири. 

Единствената загуба дойде срещу ПСЖ в първия осминафинал за Шампионската лига. Реваншът е тази вечер от 22:00 часа на „Парк де Пренс“.

Още новини: 

Оле оптимист: Защо да не отстраним ПСЖ в сряда?

Бербо: Оставете Солскяер и догодина Юнайтед ще бие ПСЖ