Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се е удивил от информацията, която е получил, след като е напуснал хотел Лаури. Временният наставник на „червените дяволи” е искал да се завърне в имението си в Чешър, което е обитавал като футболист на "червените дяволи", a също така е собственик на къщата. Норвежецът е бил облян със „студен душ”, когато е поискал да се завърне, тъй като футболистът на Ливърпул Върджил ван Дайк е подписал договор с представителите на Оле на Острова и е актуален наемател на вилата.

Бившият нападател живееше в къщата за 4 милиона паунда, която разполага с четири спални. След като бе викнат „на пожар” през декември да поеме Юнайтед, той се настани в известния манчестърски хотел „Лаури”, където през целия си престой в клуба живя бившият мениджър на отбора Жозе Моуриньо, но след няколко седмици Солскяер отказа клубът да плаща за тези му услуги.

Норвежецът изкара девет седмици в хотела и се е присетил за някогашната си къща и възможността да се завърне, но английските медии потвърдиха за любопитния проблем, който е споходил някогашният нападател в отбора на Сър Алекс Фъргюсън.

„Оле бе наел къщата, докато живееше тук със своето семейство, когато играеше за Юнайтед. След като се махна от страната, къщата бе пусната за отдаване под наем, а малко преди това да си тръгне, той я закупи. Отдаде я на хора от местността да отговарят за бъдещите наематели. Ван Дайк подписа с Ливърпул и дойде да огледа къщата и се влюби веднага, подписвайки договор. Иронично е, че Оле не може да се завърне в собствената му къща, тъй като договорите трябва да се спазват. За капак я обитава играч на кръвния враг на Юнайтед – Ливърпул”, споделят съседи на имението.

По този начин Оле Гунар Солскяер продължава да търси новия си имот след напускането на хотела в Манчестър.