Мениджърът на Съндърланд Дейвис Мойс реагира гневно по адрес на своя играч Джърмейн Ленс, след като холандецът коментира, че няма желание да играе отново за „черните котки“.

Бившият ас на ПСВ Айндховен беше преотстъпен на Фенербахче и беше доста изразителен пред турските медии. „Бих искал да остана за много години във Фенербахче, но това не зависи само от мен. Не искам да говоря за моя договор, но нещата ще бъдат много по-лесни, ако Съндърланд изпадне“, каза Ленс

Днес Съндърланд загуби с 1:3 от Стоук Сити в 21-ия кръг, а явно поражението от „грънчарите“ и коментарите на Ленс дойдоха в повече на Мойс.

„Тези думи са невероятно непочтителни към клуба, в който си картотекиран. На никой няма да му харесва, ако човек, свързан с клуба, говори по този начин“, коментира Мойс.

„Когато Ленс си тръгваше през лятото, хората се чудеха: „Какво правите, направо го разкарайте.“ Не мисля, че сега някой би искал да го види отново в клуба. Ако цитатите са коректни, не смятам, че това може да се случи“, допълни Мойс.