Футболистът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата сподели, че феновете на клуба не са заслужавали да преживеят ново разочарование.

„Червените дяволи” сътвориха пълен обрат от 0:2 до 3:2 срещу Нюкасъл в 8-ия кръг на Висшата лига. Футболистите на Жозе Моуриньо инкасираха два гола до 10-ата минута, а началото обрата бе поставено в 70-ата минута именно от Хуан Мата.

“Мисля, че феновете видяха, че опитахме всичко в мача, обърнахме резултата, а това от гледна точка на психологията са много важни три точки. Въпреки че не се получи лесно, ние все пак създадохме много положения и това е много позитивен знак”, сподели Хуан Мата.

„Бих казал, че победата срещу Нюкасъл е много достойна. Усетих това на терена, не бих искал да изпитвам други тъжни чувства, други разочароващи усещания”, каза още футболистът на Манчестър Юнайтед.

Успехът на „червените дяволи” сложи край на серията от четири мача без победа.

„Знаехме, че ако вкараме един гол, ще можем да вкараме още няколко. Виждал съм Манчестър Юнайтед да прави това много пъти през годините, така че и ние го направихме в мача срещу Нюкасъл”, завърши Мата.