Нападателят на Ливърпул Садио Мане говори преди дербито срещу Манчестър Юнайтед в неделя. Сенегалецът вярва, че в момента „червените дяволи” са съвсем различен тим от този, който „мърсисайдци” победиха през декември.

„Разбира се, че всеки играч мечтае да играе в такива мачове. Разбира се, искаме да спечелим трите точки. Всеки знае, че това е дерби и срещу Юнайтед винаги е трудно. Ние обаче сме уверени и мисля, че можем да го направим. Ще отидем там и ще направим всичко възможно да спечелим мача”, коментира Мане.

„Юнайтед е различен от последния път, когато играхме срещу тях. Те направиха промени, смениха мениджъра, а той се справя наистина добре, печели почти всеки мач. Те са уверени също, така ще бъде тежък мач и ще видим какво ще стане”, допълни той.

„Всеки един мач за нас е много, много голям. Ние знаем това, фокурирани сме и гледаме мач за ма. Винаги искаме да бъдем на върха, а това се постига с победи. Предстои и ни пореден важен мач и ние знаем къде ще бъдем, ако го спечелим. Отиваме там, наслаждаваме се и ще се опитаме да го спечелим. Винаги съм казвал, че ако бъдем под напрежение, това няма да ни помогне. Този мач е като всички други големи двубои – изпитваме респект към тях, но знаем, че можем да победим всеки друг тим”, каза още Мене.