Манчестър Юнайтед посреща на своя стадион "Олд Трафорд"  отбора на Нотингам Форест. Срещата е с начален час 22:00 и може да я гледате на живо по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно за вас около сблъсъка.

"Червените дяволи" започнаха да навлизат в добър ритъм във Висшата лига, като отборът на Ерик тен Хаг има едва една загуба в последните си 7 мача в първенството. Манчестър Юнайтед ще иска да си осигури място в топ 4, а при победа днес ще е само на точка от зона Шампионска лига. Очаква се Лисандро Мартинес и Джейдън Санчо да не вземат участие в срещата, докато за Хари Магуайър и Диого Далот ще се мисли до последно, а Рафаел Варан може и да получи почивка след Мондиала в Катар.

Нотингам Форест е на незавидната 19-та позиция с едва 13 точки, но ако отборът на Стив Купър постигна победа днес, ще излезе от опасната зона. Тимът е с най-лошото нападение - едва 11 вкарани гола и втората най-лоша защита в лигата - 32 допуснати попадения. Отборът ще трябва да покаже добра защита и бърз преход в атака, ако иска да си тръгне с точки от "Олд Трафорд". Джулиан Бианконе, Шейку Куяте, Омар Ричардс, Дийн Хендерсън и Муса Ниакате са аут за срещата поради различни контузии, а Морган Гибс-Уайът и Серж Орие са под въпрос.

Срещата обещава да е изключително интересна, като последният сблъсък между тези два отбора бе през 1999-та година, завършил с победа на Манчестър Юнайтед с 8:1.