Централният бранител на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър призна, че той и неговите съотборници не са били достатъчно добри при задържането и контролирането на топката през второто полувреме срещу Саутхемптън. 

Юнайтед допусна резултатът да бъде изравнен за 2:2 в последната минута на срещата на "Олд Трафорд", след като първоначално беше стигнал до пълен обрат в резултата. Издънката не позволи на "червените дяволи" да се настанят в топ 4 след 35 кръга, а английският бранител отчете, че за това са виновни единствено той и неговите съиграчи.

"Много сме разочаровани. Поставихме се в отлична позиция, за да спечелим мача, но накрая не се справихме достатъчно добре с топката и допуснахме напрежение пред нашата врата. Знаем, че понякога ще се налага да сме солидно в такива ситуации", започна Магуайър. 

"Нямаме право да допускаме подобни голове от статични положения в последните минути на срещата. Ако искаме да постигне целите си, трябва именно в такива ситуации да сме максимално концентрирани", завърши англичанинът.