Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку не се стърпя и отвърна на критиките, които в последно време се сипят по негов адрес. Белгийският национал по-специално се възмути от поведението на клубната легенда Пол Скоулс, който според него се държи по различен пред камера и когато двамата разговарят лице в лице.

25-годишният играч преминава през изключително труден период, като не е вкарвал гол от 15 септември насам. Заради това той търпи редица негативни мнения от страна на фенове и анализатори, които отново го подеха след нулевото реми срещу Кристъл Палас през уикенда.

Тогава в ефира на „Скай Спортс” щатният анализатор Скоулс заяви: „Просто не съм сигурен, че който и да е отбор може да спечели Висшата лига с нападател като него”, визирайки Лукаку. Освен това бившият английски национал постави под въпрос първото му докосване и дори физиката.

„Наистина няма да му отговарям”, заяви Лукаку в „Инстаграм” интервю. „Знаете ли, когато го видя извън телевизионния ефир, той все пак ми стиска ръката. И то все едно всичко е наред.”

„Физиката ми? Това са глупости. Да, това определено са глупости. Аз съм един от най-силните играчи в лигата. Никога не се контузвам. Винаги съм на линия, така че какъв точно е проблемът?”

„Дали липсата на голове ме тревожи? Да, напоследък да. Това ме тревожи, защото съм голаджия. Искам да отбелязвам попадения. Мисля, че с това съм известен, затова и сега се притеснявам”, допълни Лукаку.