Легендарният страж на Арсенал Йенс Леман упрекна бившия наставник на тима Унай Емери, че не е пожелал да работи с нито един от досегашните специалисти на "Емиратс", предпочитайки да доведе изцяло свой треньорски екип в Лондон. 

Емери прекара сезон и половина начело на "артилеристите", но в крайна сметка така и не успя да убеди ръководството, че е правилният човек, който да върне отбора в групите на Шампионската лига. Испанецът беше освободен в края на месец октомври 2019-та година и Леман смята, че самият Емери е допуснал грешки, допринесли в голяма степен за провала му. 

"Две години бях част от треньорския екип на Арсен, но след като той си тръгна беше подменен целият екип и според мен бяха доведени хора, които не са достатъчно добри. Ръководството много често не знае това, което аз знам за печеленето на трофеи и често не е лесно за тях да вземат правилните решения", започна бившият германски страж. 

"Емери искаше да доведен свой собствен екип, който обаче не говореше английски. Мисля, че той просто не искаше такъв като мен, независимо от успехите ми на терена", завърши Леман.