Колебливото представяне на Манчестър Юнайтед породи редица коментари, а мнение по темата даде и легендата на „червените дяволи“ Пол Скоулс. Той сподели виждане, че настоящият мениджър на тима Жозе Моуриньо не води правилна политика и не харчи предоставения му бюджет правилно.

Същевременно Скоулс похвали колегата на Моу Хосеп Гуардиола, който е начело на актуалния лидер в класирането на Висшата лига – Манчестър Сити.

Специалния отново се оплака от финансовото превъзходство на Сити

„Коментарите на Моуриньо ми изглеждат странни. Не мисля, че следва да ги прави, при все парите, с които разполага. Проблемът е, че трябва да знаеш как да управляваш бюджета, който имаш. Моуриньо е на 14 точки зад Сити. Последното, което трябва да прави, е да се оплаква от тях и да говори за тях. В Сити вършат работата си много добре. Гуардиола внесе подобрения в тима както от спортно-техническа гледна точка, така и като трансферна политика. Целенасочен е що се касае до харчовете“, коментира Скоулс.

Манчестър Юнайтед не можа да завърши с победа 2017 година. „Дяволите“ направиха 0:0 със Саутхемптън на своя Театър на мечтите. Така Юнайтед остана трети с 44 точки. Челси излезе втори с 45, а лидерът Сити има актив от 58.