Мениджърът на Челси Франк Лампард сподели, че е изключително доволен от напредването на възстановяването на крилото Калъм Хъдсън-Одой след заболяването от коронавирус. 

Getty Images
36 снимки

Одой се оказа и първият играч във Висшата лига, диагностициран с бързоразпространяващата се зараза. След новината членовете на треньорския щаб и играчи на "сините" бяха посъветвани да останат в 14-дневна карантина. 

Скоро след това самият 19-годишен юноша на клуба сподели, че се чувства добре, а днес и Лампард сподели, че крилото е почти напълно възстановен. 

"В случая на Калъм се радвам да споделя, че той е почти напълно излекуван и се чувства почти като обичайно. Именно това се надявахме да чуем всички", започна наставникът. 

"Наясно съм, че не абсолютно всеки ще се възстанови от този вирус, така че призовавам спортното общество и управа да продължат с изпълнението на необходимите мерки. Трябва да се подкрепяме в тези времена. Въпреки че социалното дистанциране може да ни накара да се чувстваме леко изолирани, все още можем да си помагаме", завърши бившият полузащитник.