Мениджърите на Челси и Ливърпул Франк Лампард и Юрген Клоп бяха хванати от камерите по време на вчерашния мач между двата тима как разговарят на не особено дружелюбен тон.

"Сините" загубиха с 3:5 в изключително високорезултатен мач, след който "мърсисайдци" бяха коронясани с шампионската титла. Добрият тон в мача на моменти обаче се губеше, особено при резултат 1:0 за Ливърпул.

Главният съдия отсъди спорен пряк свободен удар, на около 20 метра разстояние от вратата на Кепа Арисабалага. Зад топката застана Трент Алекзандър-Арнолд, който намери скобата, неоставяйки никакви шансове на испанския страж да реагира. 

Лампард беше бесен от отсъждането край страничната линия, след като специалистът вярваше, че Матео Ковачич е играл чисто с топката. Англичанинът влезе в словесни пререкания с щаба на Ливърпул, особено с асистентите на Юрген Клоп.

Самият германец се опитваше да поддържа добрия тон, успокоявайки всички замесени. В крайна сметка обаче Лампард не издържа и отправи реплика и към Клоп, с която окончателно да приключи спора. 

"Майната и на теб, Клоп!", беше краткият коментар на бившиятр халф, преди Алекзандър-Арнолд да попари надеждите на гостите с попадение за 2:0. Сцената беше хваната и от камера, близо до страничната линия.