Бившият полузащитник на Тотнъм Джърмейн Джинас не желае да прави кардинални оценки на мениджъра Жозе Моуриньо за момента, но все пак подчерта, че посланията му са твърде негативни. 

66 снимки

Напрежението върху Моуриньо се увеличи, след като през последните седмици нещата при "шпорите" започнаха да вървят все по-зле. Отборът е в серия от 6 поредни срещи без загуба, включително отпадна от Шампионската лига и ФА Къп. 

Моуриньо е критикуван за пренебрежителните и не особено окуражителни послания, които праща по медиите по отношение на силата на своя състав. Към това мнение се присъедини в не малка степен и Джинас. 

"За момента ще запазя оценката си към Моуриньо до след лятото, когато успее да привлече желаните от него играчи, тъй като според мен сегашните не се справят достатъчно добре за момента", започна англичанинът. 

"Това, което обаче не харесвам, е негативността около клуба и особено по отношение на посланията, които той дава в медиите". 

"Мисля, че трябва да има повече позитивна енергия, за да се получат нещата. Отделно аз все още не мога да видя ясно изразен облик на отбора. Какъв отбор са те? Такъв, който иска топката, контрааткуващ, такъв, който пресира? За момента не ми е ясно", завърши бившият английски национал.