Нийл Кръчли благодари на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп за „невероятната му подкрепа“ преди преиграването от четвъртия кръг на ФА Къп срещу Шрусбъри във вторник.

Наставникът на тима до 23 г. ще изведе младежите в преиграването на „Анфийлд“ подобно на гостуването на Астън Вила в четвъртфиналите за Карабао Къп, когато съставът отстъпи с разгромното 0:5. Клоп бе разкритикуван за решението си както от Официалния фенклуб на Шрусбъри, така и от президента на Акрингтън Стенли Анди Холт, но Кричли защити германския специалист от нападките, признавайки, че не е очаквал да получи нова възможност да изведе тима.

„Никога не съм си мислел, че ще водя отбора веднъж, камо ли два пъти. Очаквам с нетърпение тази специална нощ. Играчите ще получат уникална възможност. Мисля, че мениджърът вече изясни всичко в изказването си преди мача. Той оказва на мен и моя щаб невероятна подкрепа. Мога да говоря с него, когато поискам. Той подкрепя младите играчи неимоверно много, както вече доказа през сезона. Присъствието му се усеща винаги, дори той да не е там. Особено от по-младите играчи и от мен самия. Мисля, че начинът, по който играхме срещу Вила, го е накарал да даде на момчетата още един шанс“, сподели той.

Ливърпул приема у дома Шрусбъри във вторник, 4 февруари, от 21:45 часа. /БГНЕС