Легендата на Ливърпул Джейми Карагър подкрепи позицията на Юрген Клоп, който ще остави юношеския отбор на тима в преиграването срещу Шроузбъри в двубой от 4-тия кръг на ФА къп. 

"Мърсисайдци" изпуснаха аванс от 2:0 в края на срещата, което означава, че двата тима ще се изправят на "Анфийлд" на 4-ти февруари в преиграване на срещата. Германският мениджър взриви английските медии, след като заяви, че ще остави отборът до 23-годишна възраст да изиграе срещата, под ръководството на треньора на формацията Нийл Кричли. 

Карагър обаче защити намеренията на наставника на Ливърпул, заявявайки, че възможността за младите играчи на клуба да излязат на "Анфийлд" ще е безценна. 

"Решението играчите да имат зимна почивка е напълно правилно. Това важи за всички клубове от Висшата лига", започна Карагър в изявление в Туитър. 

"Това ще е страхотна възможност за младите играчи на отбора, а снимката с Клоп, който държи бира на Ибиза ще е на предните страници на всички издания!", завърши шеговито английският анализатор.