Старата песен на нов глас! Нарочно или не, във вторник Диего Коста е изпуснал самолета си за Лондон, съобщава “Marca”. Според испанското издание бразилецът е трябвало да лети от Сао Пауло до английската столица, като е имал запазен билет за полет JJ8084 на авиолиния Latam.

Кошмарът за Диего Коста свършва съвсем скоро

Коста обаче изобщо не е стигнал до аерогарата, което моментално бе обвързано с някакво развитие около трансфера му в Атлетико Мадрид.  Както във вторник “Sky Sports” информира, че „сините” най-после са се примирили с продажбата на футболиста и са приели оферта от 60 милиона евро за него.

Семейството на Коста вече го очаква в Испания

Контрактът на Коста ще влезе в сила на 1 януари 2018 г., когато падне трансферното ембарго на Атлетико. Дотогава обаче той ще тренира в Мадрид под ръководството на Диего Симеоне.

Припомняме, че по време на целия трансферен прозорец Коста бе обявил бойкот на Антонио Конте и компания и си стоеше в Бразилия, къдетото очакваше развитие по казуса си. В крайна сметка "сините" го заплашиха с огромни глоби, задето не тренира с отбора и той бързо-бързо се завърна в Лондон. Нищо чудно Коста отново да се е завърнал към стачката и да си остане в Бразилия до ново нареждане.