Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че не е изненадан от развоя на събитията във Висшата лига. Според наставника на "сините" още от самото начало на сезона е било ясно, че двата Манчестърски клуба - Юнайтед и Сити ще доминират. 

"Никой не вярваше, че ще сме кандидат за титлата този сезон. Доколкото си спомням, още от началото всички знаеха, че ще има два отбора, които ще се борят за титлата - двата клуба от Манчестър", каза Конте.

Челси на дъното на интересна класация

"Миналия сезон в началото бяхме в подобна деликатна ситуация, но впоследствие нещата се промениха. Не да се втурваме към крайности, но разбирам, че трябва да се научим да живеем под натиск, а за мен и момчетата ми това е нормална ситуация", заяви Антонио Конте преди домакинство срещу Уест Бромич в неделя. 

Английският шампион е неубедителен в изявите се през настоящия сезон. "Сините" допуснаха две последователни унизителни загуби в английското първенство - с 0:3 от Борнемут и с 1:4 от Уотфорд. В момента Челси заема петата позиция в класирането с актив от 50 точки, на 1 от Ливърпул, който е 4-и. 

Енрике решен да се завърне на скамейката, Челси не е единствена опция

В неделя лондончани приемат Уест Бромич в мача от 27-ия кръг на Премиър лийг. Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайна на PLAY DIEMA XTRA