Бившият футболист на Реал Мадрид Алваро Мората, който в момента е част от състава на Челси, сподели, че се чувства доволен при „сините“. Все пак нападателят обясни, че Реал Мадрид си е Реал Мадрид.

Роденият през 1992 година Мората пристигна на „Стамфорд Бридж“ през лятото на 2017 година, а съвсем скоро новият му тим ще се изправи срещу вечния съперник на Кралския клуб – Барселона – в Шампионската лига.

На въпрос какви са очакванията му от осминафиналните сблъсъци срещу каталунците в турнира на богатите, играчът отговори така в интервю пред Movistar+: „Сега ще играем срещу Барселона и искаме да ги елиминираме“.

„Ако Реал прояви интерес към мен? Уважавам Челси и съм благодарен за всичко, което направиха за мен. Чувствам се доволен тук. Ако обаче Реал пожелае да подпише с мен, Реал Мадрид си е Реал Мадрид“, коментира още голмайсторът, който в момента се възстановява от травма.

Конте притеснен: Мората може да не се завърне до края на сезона

Челси посреща Барселона на 20 февруари, а реваншът е на 14 март на „Камп Ноу“. И двата двубоя са с начален час 21.45 часа.