Мениджърът на Челси Антонио Конте намери интересен начин да свали напрежението от играчите си след неочакваната загуба от Кристъл Палас и преди предстоящия важен мач с Манчестър Сити. Тази битка може да се окаже решаваща и за титлата в Англия. 

И макар да са лидери в класирането, наставникът на "сините" е категоричен, че те са аутсайдерът в тази битка и така е било от самото начало на сезона. Причината според него се крие в слабата предишна кампания. 

"Ще е важно да видим какъв резултат ще постигнем в сряда. Но каквото и да стане, момчетата ми трябва да са горди, че са част от такава серия, каквато имахме до момента. Защото, не искам да забравяте това, ние бяхме пълният аутсайдер в борбата за титлата от първия ден."

"Никой не ни слагаше в сметките преди началото на кампанията, затова не искам да го забравяте. Разликата между нас и Тотнъм е тази, че ако ние паднем, става бедствие. Докато, ако те паднат, никой не прави трагедия от това."

"Има много начини да се определи дали един сезон е добър. И пак казвам, ние сега сме си извоювали позицията да сме смятани за по-добри от Тотнъм. Защото започнахме сезона като пълни аутсайдери в борбата за титлата, а сега сме на едно ниво с тях", сподели Конте в навечерието на битката със Сити.