Мениджърът на Челси Антонио Конте не скри разочарованието си от равенството при визитата на „сините“ в Ливърпул на Евертън. Двата тима изиграха добър мач, в който обаче не успяха да реализират.

Челси бе отборът, който доминираше, но пропусна няколко страхотни възможности пред вратата на „карамелите“, които в крайна сметка им струваха скъпо.

Евертън занули Конте и Челси

„Мисля, че като играеш в такъв мач, в който си имал 26 удара, осем от които точни, заслужаваш да спечелиш. Ударихме гредата, Фил Ягиелка спаси на голлинията и определено сме разочаровани, че не взехме трите точки. Трябва да приемем точката срещу отбора, който по мое мнение, е най-добрият в Лигата извън Топ 6“, коментира Антонио Конте след хикса на „Гудисън парк“.

„Играхме като гост срещу добър отбор с голяма скорост и концентрация. Защитниците също играха много добре. Жалко е, че не спечелихме. Играхме настина добре и направихме поредна чиста мрежа, но ако искаш да печелиш в подобни мачове трябва да бележиш, трябва да си клиничен в наказателното поле и да се възползваш от шансовете си“, каза още той.