Мениджърът на Суонси Карлос Карвалял коментира променливия нрав на наставника на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо пред медиите.

Моу иска двама от Реал, готви 200 млн. за трансфери

Двамата ще се изправят един срещу друг в събота, когато Суонси гостува на Юнайтед в опит да измъкне жизненоважни три точки. "Лебедите"  се борят със зъби и нокти да останат във Висшата лига, а евентуална загуба би могла да им коства 14-ата позиция в класирането.

Карвалял разкри какво е научил от общуването си със Специалния. Според него Моуриньо обича да влиза в различни конфронтации докато е начело на даден тим.

"Харесвам Моуриньо и той знае това. Учех се от него. Прекарах седмица в Манчестър Юнайтед, когато Сър Алекс Фъргюсън беше там, а след това и седмица в Челси, наблюдавайки работата на Моуриньо. Опитах да попия най-доброто от него. Той е изключително уверен в себе си, както и аз. Все пак е доста различен човек от мен. Харесват му конфронтациите. Обича да се кара с хората и е много добър в битките, които води", коментира Карвалял.

Новият план на Жозе Моуриньо за Манчестър Юнайтед

"Аз съм тотално различен човек. Предпочитам да стоя настрана от конфликтите. Харесва ми да побеждавам, но ако някой се опита да влезе в конфликт с мен, ще разбере, че влиза в конфликт със самия себе си", допълни той.