Защитникът на „лисиците” Хари Магуайър вкара изравнителния гол, който донесе хикса на Лестър на „Анфийлд”. По този начин Ливърпул увеличи преднината си пред Ман Сити на пет точки на върха, пропускайки възможността тя да бъде седем пункта.

Уокър публикува популярна снимка от Мондиал 2018 с Магуайър, на което Уокър написа: „Като цяло те си помислиха, че ще дръпнат със седем точки…”.

Малко след публикацията му, Уокър изтри поста, ала той стана популярен много набързо и феновете запазиха фотоса.

Уокър

източник: Twitter.com

„Аз никога не съм празнувал, когато друг тим губи точки, без значение дали е равенство или загуба. За мен това е неприемливо. Не мога да помогна тук. Не съм сигурен какво се говори за нас, но казва повече за човека”, заяви Клоп.

„За феновете е малко по-различно. Винаги има куп хора, които искат да победиш и друг куп, който иска да загубиш. Трябва да игнорираш това нещо, докато се подготвяш, а накрая искаш да празнуваш с тези, които са искали да спечелиш”, продължи мениджърът на Ливърпул.

Въпреки хиксът на „Анфийлд”, Ливърпул увеличи преднината си на пет точки пред преследвача Манчестър Сити. До края на сезона в Премиър лийг остава 14 срещи.