Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи представянето на своите възпитанци като феноменално, след като "мърсисайдци" постигнаха разгром с 4:0 срещу състава на Кристал Палас в двубой от 31-вия кръг на Висшата лига. 

Момчетата на Клоп буквално не дадоха никакви шансове на своите гости, допускайки едва 3 удара към вратата на Алисон за целия сблъсък, като домакините не позволиха на играч на Палас да играе с топката в наказателното поле на Ливърпул нито веднъж за 90-те минути. Логично германецът остана невероятно удовлетворен от успеха, който доближава тима му на сантиметри от завоюването на мечтана титла. 

"Не трябва да подценявате точно колко много иска да спечели този отбор. Играчите искат да сбъднат мечтите на феновете. Всички имаме обща мечта и работим, за да я постигнем", започна специалистът. 

"Не можем да играем като някои други отбори, но със сигурност може да показваме качествени продукции. Говорехме преди мача колко е важно да запазим чиста мрежа и го сторихме. Този път дори Алисон не трябваше да бъде замесен активно", завърши Клоп.