Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че няма обяснение за чудовищната преднина от 20 точки пред втория в класирането на Премиършип Манчестър Сити. 
 
"Когато гледах мача на Манчестър Сити с Бърнли, си мислех как е възможно някой отбор да води с 20 точки пред този тим. Но не мисля за това, че Сити може да ни настигне. Гледах мача, защото играем с тях след девет дни", заяви Клоп.
 
Срещу Кристъл Палас той няма да може да използва Джеймс Милнър и Жоел Матип. В групата за двубоя обаче ще бъдат Мохамед Салах и Андрю Робъртсън. 
 
"Мо и Анди тренираха наравно с останалите, така че ще могат да играят. А дали ще бъдат в стартовия състав, ще трябва да изчакате до утре", обясни Клоп.
 
Въпреки че срещите в Англия се играят без публика, немският специалист се надява Ливърпул да се възползва максимално от предимството на домакин.
 
"Без фенове е много, много различно. Но аз имам една максима в живота и тя е да не мисля за неща, които не мога да променя. 
 
Предстои ни среща с много труден съперник, който не е допускал гол в последните си четири мача. Рой Ходжсън върши невероятна работа там. Организацията на отбора е наистина на най-високо ниво", каза още Юрген Клоп.