Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че се е извинил на рефера Нийл Суорбрик, след като го нападна вербално в края на двубоя с Челси миналата вечер, завършил с равенство 1:1.

"Сините" от Лондон имаха шанса да спечелят на "Анфийлд", след като Диего Коста спечели дузпа, но ударът му бе отразен от Симон Миньоле. В този момент Клоп се нахвърли върху 4-ия съдия с викове, но след това му се е извинил. "Според мен имаше фаул срещу Ловрен преди това и затова бях малко ядосан. Казах на Суорбрик: "Никой не може да ни победи". Очевидно, това не е вярно, но за момент имах това усещане. Беше напълно грешно от моя страна да го казвам. След мача му се извиних. Той ми каза, че няма проблем и че, харесва страстта ми", обясни Клоп.

Поведението на Клоп – наказание за много други?

 

Мърсисайдци сложиха край на серия от три поредни домакински загуби, но пропуснаха отличен шанс да скъсят дистанцията до лидера в класирането на Висшата лига. "Доволен съм от представянето ни, справихме се добре. От първата секунда бяхме в мача и бяхме агресивни. Червените екипи имаха страст, готовност, желание за победа, срещу опитен и хладнокръвен отбор, а това е трудно", коментира германецът.

Бесният Клоп - част поредна

Клоп заяви, че не обвинява вратаря Миньоле, който допусна странен гол от пряк свободен удар. "Изпълнението бе много умно, хитро и добро - трябва да оценим това", каза той.

Диего Коста изработи и профука дузпа срещу Ливърпул