Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп планира сериозни разговори с нападателя на тима Даниел Стъридж относно бъдещето му на „Анфийлд“. Английският национал се превърна в твърда резерва в тима на „червените“, като дори често е предпочитан пред белгийската надежда Дивок Ориги.

В момента Стъридж не е на разположение на своя наставник, тъй като страда от вирусно заболяване в последните дни. От началото на сезона нападателят има едва пет мача като титуляр за „мърсисайдци“.

„Нямам никаква идея какво ще се случи през лятото. Не става дума само за Даниел Стъридж, а и за много други футболисти. Даниел не е тренирал от осем или девет дена заради вирусна инфекция. Трябва да го върнем на терена във възможно най-добра форма, а след това да завършим сезона по най-добрия начин“, коментира Клоп.

„След това ще вземаме решения и ще говорим с Даниел и другите футболисти за това какво ще се случва в края на сезона. Много неща могат да повлияят на това. Ще говорим, когато му дойде времето“, каза още германецът.

Вчера в английските медии се появиха информации, че през януари интерес към Стъридж е имало от страна на Пари Сен Жермен. Парижани обаче са искали нападателя под наем до края на сезона, а предложението им е било отхвърлено. Не е изключено през лятото да се стигне и до конкретна оферта за английския нападател.