Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн заяви, че тимът е изпълнил целта си да отправи ясно послание до конкурентите във Висшата лига с победата 3:0 над Манчестър Юнайтед. Нападателят, който реализира един от головете, оцени представянето на лондончани като фантастично.

След нулево първо полувреме, в което „червените дяволи” имаха игрови превес, Тотнъм се представи блестящо и стигна до три безответни гола. Кейн „повлече крак” с много красиво попадение с глава в 50-ата минута, а само 2 по-късно Лукас Моура удвои аванса. Бразилецът вкара още веднъж в 84-ата, с което стана единственият играч на „шпорите” в ерата на Висшата лига с два гола в един мач на „Олд Трафорд”.

„Резултатът е страхотен, точно от това имахме нужда. Искахме да отправим много ясно послание”, коментира 25-годишният Кейн. „Знаехме, че няма да ни бъде никак леко, особено през първото полувреме стана истинска битка.”

„Казахме си на полувремето, че трябва да вдигнем оборотите, и тъкмо това направихме. В такива срещи е много важен първият гол, а той бе за нас. После ги наказахме с две чудесни попадения от Лукас Моура. Отборът игра солидно, защитата – високо. Победата е с огромно значение за нас.”

Още по темата:

Когато на Специалния му пеят "Ще си уволнен на сутринта"

"Олд Трафорд" подкрепи Моуриньо, но дали наистина?

В мегаломански стил Жозе излетя от брифинга си

Наследникът на Кака гилотинира снобизма на Моу