Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, вярва, че на тима е нужно пълно подновяване и подмладяване след загубата от Брентфорд с 1:3. 

"Ливърпул изглежда като застаряващ отбор, на който му идва края", сподели Карагър, който сега е анализатор в Sky Sports.

Бившият бранител на мърсисайдци обаче не спря до там. Той разкритикува и трансферната политика на клуба, както и самите футболисти, заявявайки, че това не прилича на отбор воден от Юрген Клоп.

"От първата минута на Клоп в клуба, без значение качеството на играчите, те винаги спринтираха по терена. Сега не го виждам. Това не е отбор на Юрген Клоп. Има страхотни и технични футболисти, но те не изглеждат като играчи на Юрген Клоп", сподели още Карагър.

"Имат нужда от подновяване на халфовата линия. Сега са като обикновен отбор в опитите си за преса, но все още играят високо изнесени. Всички говорим за Ван Дайк, да, той не е на обичайното си ниво, но колкото и да си добър, ако нямаш подкрепа от полузащитниците - нямаш шанс"

БТА / BTA
42 снимки

"Трансферният екип на Ливърпул бе възхваляван през последните години, но те имат вина за проблемите сега. Ливърпул, от отбор борещ се за четири трофея, сега води битка за място в Шампионска лига. Не купиха халф през лятото. Не виждам как ще стигнат до топ 4 без нов полузащитник. Ливърпул трябва да похарчи 200 милиона и да купи трима халфа. Хората продължават да говорят за Белингам, но Ливърпул се нуждае от играч тип Вайналдум, който заедно с Фабиньо може да помага на защитата", завърши бившият футболист на мърсисайдци.