Капитанът на Фулъм Том Кеърни демонстрира своята подкрепа към мениджъра Славиша Йоканович, за когото се говори много усилено, че може да стане първият уволнен наставник във  Висшата лига този сезон. 27-годишният Кеърни говори с голяма увереност за треньорските качества на сърбина, на когото предрече, че един ден ще бъде начело на голям отбор.

„Аз съм 100 процента уверен, защото той е топ треньро. Нямам съмнения, че един ден ще го видим зад кормилото на голям клуб. Неговите идеи, начинът, по който мисли, по който опитва да накара отбора да играе, пасват идеално”, заяви англичанинът.

„Той подписа договор за 2,5 години, когато бяхме на път да изпаднем от Чемпиъншип, а вижте къде сме сега. През последните два месеца резултатите не са такива, каквито ни се иска, но смятам, че това е повече по вина на играчите, отколкото на треньорите.”

Вчера Фулъм отпадна от турнира за Купата на Лигата, където беше отстранен от Манчестър Сити (0:2). Далеч по-важен ще бъде резултатът на „котиджърс” в двубоя срещу Хъдърсфийлд през уикенда, защото „териерите” се очертават като пряк конкурент в битката за оцеляване.