Уулвърхемптън и Манчестър Юнайтед изиграха най-интересния мач от съботната програма на третия кръг във ФА Къп. И не излъчиха победител на "Молиню", което остави окончателната развръзка на събития след десет дни на "Олд Трафорд" в преиграването. 

Битката завърши наравно 0:0, но определено домакините могат да съжаляват повече за изпуснатата победа. Техен гол беше отменен с намесата на ВАР, страничният стълби ги спря, но пък и гостите се отчетоха с греда. Все пак в крайна сметка всичко се отложи за преиграването. 

Първото положение за домакините дойде още преди изиграването на четвърт час игра. Тогава той засече перфектно едно центриране от корнер и с глава простреля Серхио Ромеро, но аржентинският страж се намеси великолепно и отрази. 

На практика до почивката нямаше повече 100-процентови ситуации, но имаше достатъчно интересни моменти. Повечето от тях бяха пред вратата на "червените дяволи", но в крайна сметка не се стигна до попадение в мрежата им. 

Рубен Невеш и Ромен Саис след почивката имаха интересни ситуации пред Ромеро, но те не се увенчаха с гол. Най-чистата ситуация за Юнайтед дойде в 70-та минута, когато Маркъс Рашфорд нахлу в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но топката се отклони от гредата. 

Всичко можеше да приключи в 77-та минута. Тогава Рубен Невеш беше изпуснат и стреля във вратата, но си помогна с ръка. Реферът даде веднага сигнал за нарушение, но се презастрахова и с намесата на ВАР и системата беше категорична, че гол няма как да има. 

Малко след това и Раул Хименес имаше страхотна възможност да реши спора още в първия мач, но ударът му се отклони в гредата. В 84-та минута Маркъс Рашфорд пък поиска дузпа, но беше ясно, че няма как да получи такава. 

И в крайна сметка развръзката се отложи за преиграването в Манчестър след десет дни, което ще добави още изпитания към прекалено натоварената програма на "червените дяволи".