Отборът на Саутхемптън със сигурност получи добри новини преди двубоя срещу Манчестър Сити от 33-ия кръг на Висшата лига. Нападателят Маноло Габиадини отново тренира пълноценно и много вероятно да играе в съботния дуел.

Италианският национал премина при „светците“ със зимен трансфер от Наполи и се оказа страхотно попадение. Той вкара 6 гола в 5 срещи, преди да се контузи срещу Тотнъм миналия месец.

Агентът на Габиадини леко смути Саутхемптън

В първия си мач без Габиадини Саутхемптън записа безлично 0:0 срещу Борнемут, но след това отборът се стабилизира с поредни победи, когато мениджърът Клод Пюел поиска повече от играчите му да поемат отговорност.

Новият идол сред "светците": В Наполи бях много тъжен

„Габиадини вероятно ще се върне в състава и ще видим дали ще е готов да стартира. Може и да влезе като резерва през второто полувреме“, коментира френският треньор. „Очакваме да го видим в утрешната тренировка“, добави доволният наставник.

Двубоят Саутхемптън-Манчестър Сити е от 19,30 часа в събота, като ще върви пряко в ефира на телевизия DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY.